FAAC A1400 RD

Automatische schuifdeuraandrijving voor gebruik in vluchtwegen dankzij de redundante uitvoering

 • Betrouwbaarheid bij Uitval
 • Verminderde Downtime en Onderhoudskosten
 • Verhoogde Veiligheid
 • Langere Levensduur van het Systeem
 • Product informatie

Omschrijving

Zorg voor non-stop operabiliteit in uw toegangssystemen met onze hoogwaardige redundante schuifdeuraandrijvingen. Ontworpen voor bedrijfskritieke toepassingen waar de veiligheid en doorstroming nooit mogen worden gecompromitteerd, biedt onze aandrijving een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestatie.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Dubbele Motorconfiguratie: Onze redundante aandrijvingssystemen zijn uitgerust met twee onafhankelijke motoren. Als één motor uitvalt, neemt de andere het over zonder onderbreking van de werking.
 • Continue Operabiliteit: Gegarandeerd continue werking, zelfs tijdens onderhoud of in het onwaarschijnlijke geval van een storing.
 • Eenvoudige Integratie: Ontworpen om naadloos te integreren met de meeste bestaande schuifdeursystemen, waardoor upgrade of vervanging eenvoudig is.
 • Intelligente Besturing: Voorzien van slimme besturingstechnologie die real-time monitoring en aanpassing van de deurprestaties mogelijk maakt.

Voordelen voor Uw Faciliteit:

 • Verhoogde Veiligheid: Met onze redundante schuifdeuraandrijvingen zorgt u voor een ononderbroken veiligheidsniveau in uw gebouw.
 • Minimale Downtime: De betrouwbaarheid van ons systeem minimaliseert de kans op downtime, wat essentieel is voor locaties zoals ziekenhuizen, luchthavens en commerciële gebouwen.
 • Lange Termijn Kostenbesparing: Verminder de noodzaak voor urgent onderhoud en vervanging, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.

Toepassingen: Onze redundante schuifdeuraandrijving is ideaal voor locaties die afhankelijk zijn van constante toegankelijkheid, zoals nooduitgangen, brandweer- en ambulance-ingangen, en andere kritieke infrastructuur.

Zet de Stap naar Betrouwbaarheid: Garandeer de functionaliteit en veiligheid van uw toegangssystemen met onze state-of-the-art redundante schuifdeuraandrijving. Neem contact met ons op voor een diepgaande consultatie over hoe onze technologieën uw bedrijfsvoering kunnen ondersteunen of vraag direct een offerte aan.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service en onderhoud - Automatische deuren

FAAC Entrance Solutions staat eveneens in voor de service en onderhoud van uw automatische deuren, dit zowel van ons eigen merk of van andere merken. 

Onderhoud aan automatische deuren: alles wat u erover moet weten 

Onderhoud aan automatische deuren is wettelijk verplicht. De EN16005 is een Europese Veiligheidsnorm die in 2013 werd ingevoerd. Deze heeft voornamelijk betrekking op de gebruiksveiligheid van automatische deuren - denk bijvoorbeeld aan deuren in vluchtroutes en de brandwerendheid ervan. Deuren zoals tourniquets, schuifdeuren, draaideuren en vouwdeuren moeten voldoen aan deze norm.