FAAC AIRSLIDE

Schuifdeur oplossing met g​​​eïntegreerd en gepatenteerd luchtgordijn dat beschermt tegen kou, warmte, stof, insecten en smog

  • Uniek en gepatenteerd product in de markt
  • Energie besparing tot wel 42%
  • 50% efficiënter & comfortabeler t.o.v. traditionele luchtgordijnen
  • Beschermt tegen kou, warmte stof, vuil, smog & insecten
  • Elegant design
  • Product informatie

De Airslide, met zijn subtiele en elegante ontwerp, onderscheidt zich als een uniek en gepatenteerd product dat FAAC Entrance Solutions aanbiedt. De samenstelling van een automatische deur en een luchtgordijn brengt esthetische en functionele voordelen die naadloos passen in elke architecturale omgeving, iets waar FAAC Entrance Solutions trots op is.

Uitstekend binnenklimaat dankzij FAAC Airslide

FAAC Entrance Solutions' Airslide beschermt uw binnenklimaat tegen de kou in de winter en warmte in de zomer. Dit luchtgordijn zorgt voor een optimale verdediging tegen stof, vuil, smog en insecten van buiten tijdens het openen van deuren. Met de Airslide wordt het luchtverlies met wel 45% verminderd en het binnenkomend stof met wel 55%, wat resulteert in een comfortabel en optimaal binnenklimaat.

Energiebesparing met FAAC Airslide en A1400 Air

Kies voor optimaal comfort en aanzienlijke energiebesparing met de combinatie van de Airslide en de A1400 Air van FAAC. De Airslide vermindert warmteverlies met wel 52%, wat kan leiden tot een uiteindelijke energiebesparing van maar liefst 42%.

Efficiënter dan een traditioneel luchtgordijn

Met FAAC Airslide bent u verzekerd van design en prestaties in één pakket. Het is ruim 50% efficiënter en comfortabeler dan een traditioneel luchtgordijn, dat vaak lomp en niet energiezuinig is. Bij FAAC Entrance Solutions hebben we ons luchtgordijn verder ontwikkeld met diverse productverbeteringen. De Airslide is nu uitgerust met een nieuwe, zeer compacte roestvrijstalen luchtinlaatunit.

Kies voor de innovatieve oplossingen van FAAC Entrance Solutionsvoor een comfortabeler en energiezuiniger binnenklimaat. Ontdek de voordelen van de Airslide vandaag nog 

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service en onderhoud

FAAC Entrance Solutions staat eveneens in voor de service en onderhoud van uw automatische deuren, dit zowel van ons eigen merk of van andere merken.

Onderhoud aan automatische deuren: alles wat u erover moet weten

Onderhoud aan automatische deuren is wettelijk verplicht. De EN16005 is een Europese Veiligheidsnorm die in 2013 werd ingevoerd. Deze heeft voornamelijk betrekking op de gebruiksveiligheid van automatische deuren - denk bijvoorbeeld aan deuren in vluchtroutes en de brandwerendheid ervan. Deuren zoals tourniquets, schuifdeuren, draaideuren en vouwdeuren moeten voldoen aan deze norm.

VIDEO: HOE WERKT DE FAAC AIRSLIDE?

De "FAAC Airslide" is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van automatische deurtechniek. De Airslide is een geïntegreerd luchtgordijn in de entree. Door de lucht die naar beneden “slide”, ontstaat er een soort muur die de lucht binnen scheidt van de lucht buiten. De automatische schuifdeuren van FAAC in combinatie met de Airslide en de unieke A1400 Energy Saving techniek zorgen voor een maximale energie besparing. De A1400 Airslide wordt volledig in eigen beheer en exclusief door FAAC Entrance Solutions gefabriceerd en geïnstalleerd in België