FAAC SKR35

  • Universeel toepasbaar in bijna alle soorten aluminium, houten en stalen puien
  • Voldoet aan weerstandsklasse RC3/WK3
  • Voldoet aan EU standaard EN1627
  • Plaatsen van extra beveiliging, zoals een rolluik, meestal niet nodig
  • Product informatie

Omschrijving

U bent waarschijnlijk heel trots op de uitstraling van uw pand, maar de beveiliging is soms wel een issue. Met onze Automatische Schuifdeur Inbraakwerend beschermt u uw pand tegen diefstal en vandalisme. Dat onze inbraakwerende, automatische schuifdeur ongewenste buiten houdt is een feit. Onze deuren voldoen namelijk aan de hoge eisen van de RC3/WK3 weerstandsklasse. Onderstaande video toont aan dat onze deur een druk tot wel 600 kilogram kan weerstaan. Daarnaast voldoet onze deur aan de EU standaard EN1627. Verhoogde veiligheid is dus gegarandeerd!

TOEPASBAARHEID

Deze deur is in nagenoeg alle aluminium, houten en stalen puien verkrijgbaar. Iedere deur wordt op maat gemaakt. Wij bezitten ook vrijwel alle mogelijkheden om in al uw behoeften te voorzien. Uw wensen eens bespreken met een van onze experts? Vraag vrijblijvend advies aan en kom eenvoudig in contact! Meer lezen over onze inbraakwerende deur?

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Automatische deuren

Om een goede en correcte werking van een automatische schuifdeur te kunnen verzekeren raden wij aan om minimaal één keer per jaar uw deur te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren. 

Inbraakwerende schuifdeur SKR35

VIDEO: TEST RC3/WK3-CERTIFICERING

Deze video toont aan welke tests de FAAC inbraakwerende deur SKR35 heeft ondergaan en hoe de RC3/WK3-certificering is verkregen. De RC3/WK3-certificering is de weerstandsklasse die het hoogste niveau van veiligheid aangeeft voor deuren tegen inbraakpogingen.