FAAC A1400

Aandrijving voor standaard schuifdeuren met enkele of dubbele vleugels

  • Voorzien van Energy Saving
  • Universeel en geproduceerd in eigen beheer
  • Voldoet aan EN16005
  • Ook geschikt voor vluchtwegen, zeer zware deuren en telescoop deuren
  • Product informatie

De FAAC A1400 Air is de nieuwe energiebesparende schuifdeurautomaat. Deze deurautomaat is voorzien van het unieke Energy Saving en optimaliseert de openstandtijd waardoor tochtproblemen en energieverlies tot een minimum worden beperkt. Uiteraard voldoet deze automaat aan de laatste Europese Normen voor automatische deuren: de EN16005.

  • De FAAC A1400 Air is leverbaar in diverse uitvoeringen zoals enkelschuivend, dubbelschuivend en in 2 of 4 vleugele telescoopuitvoering. Door de toepassing van een dubbele motor bij de A1400 DM is deze automaat ook geschikt voor deuren tot 2x 180 kilo. De A1400 RD is de redundant versie van deze deurautomaat en wordt gebruikt in vluchtwegsituaties, conform de eisen EN16005.
  • De A1400 Air kan volstaan met een inbouwhoogte van 115 mm. Door het toepassen van een universeel ophangprofiel of volglas klemprofiel kunnen nagenoeg alle type deuren geautomatiseerd worden. Combineer de A1400 Air met een geïntegreerd luchtgordijn, zoals de Airslide en bescherm het binnenklimaat in de winter tegen kou en in de zomer tegen warmte.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service en onderhoud

FAAC Entrance Solutions staat eveneens in voor de service en onderhoud van uw automatische deuren, dit zowel van ons eigen merk of van andere merken.

Onderhoud aan automatische deuren: alles wat u erover moet weten

Onderhoud aan automatische deuren is wettelijk verplicht. De EN16005 is een Europese Veiligheidsnorm die in 2013 werd ingevoerd. Deze heeft voornamelijk betrekking op de gebruiksveiligheid van automatische deuren - denk bijvoorbeeld aan deuren in vluchtroutes en de brandwerendheid ervan. Deuren zoals tourniquets, schuifdeuren, draaideuren en vouwdeuren moeten voldoen aan deze norm.