Excellente service na verkoop

Zonder zorgen dankzij onze excellente service na verkoop

Bij FAAC Entrance Solutions (voorheen F-Projects) is klantentevredenheid onze topprioriteit. Al onze producten vervaardigen we met de grootste precisie in ons eigen atelier in Jabbeke of op één van onze andere productiesites. Voor onze automatische toegangsoplossingen kiezen we steeds voor kwaliteitsmaterialen die voldoen aan de strengste (brand)veiligheidsnormen.


Bij de aankoop van één van onze automatische deuren, poorten of toegangscontrolesystemen raden wij aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo komen onze ervaren techniekers periodiek langs om alles te controleren en eventuele herstellingen of optimalisaties uit te voeren.
Kampt u echter met een dringend probleem, dan snelt ons technisch team u razendsnel te hulp.


Onze troeven:
•    24/7 tot uw dienst
•    Ervaren technisch team 
•    Actief in heel België
•    Slimme onderhoudscontracten
•    Innovatie troef dankzij Simply Connect
 

plaatser

Slimme service- en onderhoudsoplossingen

De continuïteit van uw bedrijf heeft onze topprioriteit. FAAC Entrance Solutions biedt daarvoor op maat gemaakte en slimme service- en onderhoudsoplossingen. Deze garanderen dat uw product optimaal presteert en uw installatie blijft werken. Heeft u een schade of storing? Dan zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Met onze service- en onderhoudsoplossingen voldoet u ook altijd aan de algemeen gestelde regelgeving en normering.

FAAC Entrance Solutions biedt de volgende service- en onderhoudsoplossingen: Basis, Basis+, Basis++ en de aanvullende slimme service Simply Connect.
 

Voordelen van service en onderhoud door FAAC Entrance Solutions

•    Snelle responstijden met korting op uurtarieven/onderdelen
•    Vermindert risico op storingen of onveilige situaties
•    Garantie dat u voldoet aan gestelde regelgeving en normering
•    Verlengde levensduur van uw installatie
•    Optie: aanvullende slimme service Simply Connect
 

24/7 tot uw dienst

Aangezien we als leverancier van automatische toegangssystemen ook alles in ons eigen atelier produceren, hebben we steeds alle wisselstukken op voorraad. Hierdoor kunnen wij u vliegensvlug helpen bij om het even welk defect.


Hoe uw storing melden?
Op weekdagen, tussen 8u en 17u, vragen wij u het storingsformulier in te vullen. Wij contacteren u dan binnen de 2 werkuren.

Hebt u een dringend defect of een storing na de kantooruren, bel dan naar onze servicetelefoon op +32 50 223 223.
 

Schuifdeur assemblage productie in eigen atelier

Ervaren technisch team

Ons serviceteam bestaat uit een mix van eigen techniekers en een strenge selectie van onderaannemers met een specifieke specialisatie. Iedereen doorloopt een intensieve interne training alvorens aan de slag te gaan. 

Onze technici staan niet alleen in voor periodiek onderhoud van ons uitgebreide productgamma, maar voeren ook dringende herstellingen en depannages uit. Ook voor andere merken kan u een beroep doen op onze service en onderhoud.

Beneluxkaart waar f-projects actief is

Actief in heel België

Onze professionele herstellers en onderhoudstechnici zitten verspreid over heel het land, zodat we in een mum van tijd de dichtstbijzijnde technieker kunnen langs sturen. 


Hebt u dus nood aan een onderhoud van uw automatische deuren, slagbomen, toegangspoorten of één van onze andere toegangsoplossingen, aarzel niet om ons te contacteren. Ook voor herstellingen staan wij dag en nacht paraat en dit gedurende de volledige levensloop van uw product.
 

Simply Connect demo

Innovatie troef dankzij Simply Connect

Wist u dat u de meeste van onze producten ook kan aansluiten op de Simply Connect-app en zo via uw smartphone of tablet kan bedienen? Dankzij deze vooruitstrevende oplossing kunnen we eventueel de oorzaak van een defect van op afstand achterhalen, waardoor er in sommige geen tussenkomst ter plaatse nodig is of waardoor we onze techniekers beter kunnen informeren over het probleem. Een aanzienlijke tijdswinst voor u.

Vragen over periodiek onderhoud?