Automatische slagbomen

Automatische slagbomen bieden een veilige en efficiënte manier om toegang te regelen tot parkeerterreinen, bedrijfsterreinen, campings en andere soortgelijke locaties.

Bovendien zijn ze eenvoudig en een betaalbare afsluitmechanisme die voor een veilige en gecontroleerde toegang zorgen. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze slagboomoplossingen en hoe deze kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en vereisten.

> Ontdek hieronder onze automatische slagbomen als afsluitmechanisme oplossing:

Products

Automatische slagboom magnetic Access Pro

Access Pro

Automatische slagboom geschikt voor doorgangen tot 3,5m breed
Automatische slagboom magnetic Access Pro H met schaarhek

Access Pro H

Geschikt voor doorgangen tot 6m breed met schaarhek
Automatische slagboom magnetic Access Pro L

Access Pro L

Automatische slagboom geschikt voor doorgangen tot 6m breed
Automatische slagboom magnetic Access Pro XXL

Access Pro XXL

Automatische slagboom geschikt voor doorgangen tot max. 10m breed
Automatische slagboom magnetic Parking Pro

Parking Pro

Automatische slagboom geschikt voor doorgangen in parkeergarages

Automatische slagboom: de voordelen van moderne toegangscontrole

Als je op zoek bent naar een efficiënte en moderne manier om toegang tot je parkeerplaats, bedrijfsterrein of andere gebouwen te regelen, dan zijn automatische slagbomen een uitstekende optie. In tegenstelling tot traditionele schuifhekken bieden ze veel voordelen, waaronder een verhoogde beveiliging en een verlaagde onderhoudskosten van de slagboominstallatie. Hieronder bespreken we enkele van de voordelen van het overwegen om een automatische slagboom aan te schaffen.

Mogelijk uit te rusten met een rok / schaarhek

Een slagboom met rok is een type slagboom waarbij er een rok aan de onderkant van het hek is bevestigd. Deze rok dient als extra beveiliging tegen het onderklimmen van het hek. Hierdoor wordt het moeilijker voor onbevoegde personen om het gebouw of de parkeerplaats binnen te komen zonder toestemming.

Talrijke installatiemogelijkheden van toegangscontrolesystemen

Automatische slagbomen kunnen op verschillende manieren worden aangestuurd en beveiligd, waardoor er talrijke installatiemogelijkheden zijn voor toegangscontrolesystemen zoals afstandsbedieningen, lussen, codeklavieren, ticketsystemen, LPR en zoveel meer.

Minder onderhoudskosten

Een slagboominstallatie in tegenstelling tot handmatig bediende schuifhekken en andere toepassingen, vereisen automatische slagbomen minder onderhoud. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie, waardoor ze langer meegaan en minder kosten voor onderhoud met zich meebrengen.

Ben je geïnteresseerd in het bespreken van alle mogelijkheden met een van onze experts? Maak nu een afspraak en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Veelgestelde vragen