Toegangscontrole voor voertuigen

Onze toegangscontrolesystemen voor voertuigen garanderen een efficiënte en slimme doorstroom bij in- en uitgangen. Of het nu gaat om voetgangers te beschermen in stedelijke gebieden of om uw parking of ondergrondse parkeerplaats af te sluiten, wij kunnen u steeds een passende oplossing bieden.

> Ontdek onze mogelijkheden qua toegangscontrole voor voertuigen:

Categorieën

Verzinkbare palen

Automatische verdwijnpalen, ook wel bollards of pollers genoemd, zijn de ideale afbakening van privé of publieke terreinen. Ze geven voertuigen selectieve toegang tot bepaalde zones door op het gewenste moment in de grond te verzinken

Automatische slagbomen

Automatische slagbomen voor veilige en gecontroleerde toegang -
Als je op zoek bent naar een efficiënte en moderne manier om toegang tot je parkeerplaats, bedrijfsterrein of andere gebouwen te regelen, dan is een automatische slagboom een uitstekende optie. In tegenstelling tot traditionele schuifhekken bieden ze veel voordelen.

Speedgates

Een speedgate combineert de snelheid van een slagboom met de veiligheid van een poort. Dit toegangscontrolesysteem is ideaal voor distributiecentra, (lucht)havens en industrieterreinen.
Speedgates bundelen ook de voordelen van een tweevleugelpoort en een hefboom en maken zo een efficiënte toegangscontrole en bewegingsbesturing mogelijk.

Toegangszuilen

Onze toegangszuilen - ook wel gekend als bedieningszuilen - zijn de perfecte aanvulling op ons assortiment slagbomen. Alle gewenste toegangscontrolesystemen, zoals intercomsystemen en badgelezers, worden eenvoudig geïntegreerd in de zuil.

Parking management

Bent u op zoek naar een vereenvoudigde oplossing om de toegang voor uw parking of terrein te controleren? Koppel uw toegangscontrolesystemen met een parking management systeem en beheer snel en remote de toegang tot uw parking, garage of terrein.

Onze toegangscontrolesystemen zorgen voor een slimme doorstroom

Toegangscontrole is een breed begrip en daarom luisteren onze adviseurs eerst naar uw wensen om vervolgens een oplossing op maat voor te stellen. 

Om de stroom aan voertuigen te beheren op uw parking, bedrijfsterrein en ondergrondse parkeergarage kunt u werken met automatische slagbomen of speedgates. U kunt ook selectieve toegang verlenen door specifieke zones, bijvoorbeeld verkeersluwe straten, af te bakenen met verzinkpalen.

Om al deze systemen makkelijk remote te bedienen, koppelt u dit aan een parking management systeem.