Brandwerende poorten

Onze brandwerende schermen en brandpoorten (rolluiken, schuifpoorten en sectionaalpoorten) zorgen voor een veilige afscherming of compartimentering van uw bedrijfsgebouw in geval van brand of rookhinder.
Elk van onze brandwerende toegangssystemen kan gekoppeld worden aan de bestaande brandcentrale of kan autonoom werken door middel van rookmelders.

> Ontdek hieronder onze brandwerende- en rookdichte oplossingen:
 

Products

Brandwerend rolluik

Brandwerend rolluik EI1 60

Brandwerende rolluiken bieden oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. Met een maximale brandweerstand van EI1 60 minuten
Brandwerend rolscherm

Brandwerend rolscherm

Brandwerende rolschermen of doeken zijn een estetische oplossing voor het plaatsen van brandpoorten
Brandwerende loopdeuren

Brandwerende loopdeur

60 minuten brandwerende deur voor een optimale brandbeveiliging
Brandwerende schuifpoort EI1 60

Brandwerende schuifpoort EI1 60

Brandweerstand van 60 minuten (conform de EI(1) criteria) en 120 minuten (conform de EW criteria), op basis van tweezijdig testen volgens de Europese norm EN 1634-1
Brandwerende sectionaal poort EI1 60

Brandwerende sectionaal poort

Brandwerende sectionaalpoort EI1 60
Brandwerende sectionaal poort BSP-C EI1 120

BSP-C EI120 - Brandwerende sectionaal poort EI1 120

Brandwerende sectionaal poort met brandweerstand tot 120 minuten

FAAC Entrance Solutions - Uw Betrouwbare Partner voor Brandpoorten

Bij FAAC Entrance Solutions begrijpen we het belang van effectieve brandbeveiliging in commerciële en industriële omgevingen. Daarom bieden wij hoogwaardige brandpoortoplossingen die voldoen aan de strengste normen en voorschriften in België.

Onze brandpoorten zijn ontworpen om de verspreiding van vuur, rook en hitte te beperken, waardoor waardevolle tijd wordt gewonnen voor evacuatie en de veiligheid van mensenlevens en eigendommen wordt gegarandeerd. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat uw brandpoorten naadloos worden geïntegreerd in uw gebouw en voldoen aan alle relevante wettelijke voorschriften.

Waarom kiezen voor FAAC Entrance Solutions voor uw brandpoorten?

  1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze brandpoorten worden vervaardigd volgens de hoogste normen en worden grondig getest om een uitstekende brandweerstand en rookdichtheid te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat onze producten voldoen aan de vereisten van het Koninklijk Besluit en het Algemeen Reglement op de Arbeidsbescherming.

  2. Maatwerkoplossingen: Elk gebouw is uniek, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en vereisten. Onze ervaren technici zullen uw situatie analyseren en u voorzien van advies op maat om de juiste brandpoortoplossing te selecteren.

  3. Deskundige Installatie: Ons team van gekwalificeerde technici zorgt voor een professionele en efficiënte installatie van uw brandpoorten. Wij nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de installatie voldoet aan de vereiste normen en voorschriften.

  4. Onderhoud en Service: Bij FAAC Entrance Solutions hechten we veel belang aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten. We bieden uitgebreide onderhouds- en servicepakketten om ervoor te zorgen dat uw brandpoorten regelmatig worden geïnspecteerd en onderhouden, zodat ze altijd optimaal presteren.

Bescherm uw werknemers, klanten en eigendommen met de hoogwaardige brandpoortoplossingen van FAAC Entrance Solutions. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te vinden die aan al uw eisen voldoet.