Leisure - Recreatie

Ontdek hier onze toegangsoplossingen voor pretparken, sportfaciliteiten, en andere vrijetijdsactiviteiten. 

Of het nu gaat om een pretpark, een zwembad, een fitnesscentrum, een camping of een ander soort vrijetijdsfaciliteit, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die de efficiëntie verhogen, de beveiliging verbeteren en de ervaring van de bezoekers optimaliseren, dankzij onze geautomatiseerde toegangssystemen.

Leisure sector

Onze leisure oplossingen

FAAC Entrance Solutions is thuis in de leisure sector en dit dankzij de vele kwalitatieve, betaalbare oplossingen op maat. Een camping, festivalterrein of voetbalstadion kunnen we bijvoorbeeld uitrusten met draaitrommels of tourniquets om de bezoekersstroom onder controle te houden. Ook draaikruizen en sensorsluizen zijn veelvoorkomend in de leisure industrie.


We rusten ook heel wat geautomatiseerde parkings uit, die we koppelen aan het boekingssysteem. Zo kunnen gasten die gereserveerd hebben meteen op de parking of is het parkeerterrein enkel toegankelijk voor geautoriseerde personen.
 

Toegangssysteem Camping

Camping & Jachthavens

Bij aankomst op uw camping of jachthaven is de entree het eerste wat uw gasten zien en deze kan een grote impact hebben op hun vakantiebeleving. Om ervoor te zorgen dat uw gasten vriendelijk worden verwelkomd en een veilig verblijf hebben, zijn er verschillende maatregelen die u kunt treffen.

Een slagboom met kentekenherkenning biedt bijvoorbeeld een gastvrije en administratief eenvoudige manier om uw gasten te verwelkomen en ongenodigde gasten buiten te houden. Daarnaast zijn toegangscontrole voor zwembaden en sanitaire voorzieningen, en goede parkeerfaciliteiten essentieel voor een positieve vakantie-ervaring.

Hieronder alvast enkele mogelijke oplossingen:

  Mobilhome- en camperparkings

  Camperplaatsen & Recreatiegebieden

  Naast campings en vakantieparken, is de camper-lifestyle enorm populair. FAAC maakt van een camperplaats een campercomfortplaats met moderne faciliteiten die bijdragen aan uw duurzame onderneming.

  De entree van zeer grote (water)recreatiegebieden is niet zelden onbemand en vraagt om een robuuste toegangscontrole- en parkeerfaciliteit.

  Vandaar dat beheerders van recreatiegebieden al meer dan 25 jaar hun weg weten te vinden naar FAAC.

  Hotel Navarra

  Hotels

  Als er één branche is waar gastvrijheid op nummer één staat, dan is het wel de hotel en leisure branche! Maar hoe beveilig je nu een parkeerterrein zonder dat de toegankelijkheid vermindert? Wat draagt bij aan een positieve gastbeleving? Wat is makkelijk te bedienen door de receptie en levert de juiste managementinformatie? Juist: een toegangscontrolesysteem van FAAC.

  Bij een prettig functionerend toegangs- en parkeersysteem zal het de gasten niet snel opvallen. Die komt immers voor het hotel en de faciliteiten. Hoe anders is het wanneer het bij de eerste indruk al misgaat; de aankomst op het parkeerterrein… FAAC biedt verschillende vormen van toegangscontroleoplossingen en denkt graag met u mee over:

  Toegangsoplossingen voor pretparken

  Pretparken

  Voor pretparken is het essentieel om hun bezoekers een veilige en aangename ervaring te bieden. Een van de manieren om dit te bereiken is door middel van toegangscontrole oplossingen. Slagbomen met kentekenherkenning bieden bijvoorbeeld een snelle en efficiënte manier om voertuigen toegang te geven tot het park en om ongenodigde gasten buiten te houden.

  Daarnaast zijn betaalterminals voor parkings met LPR camera's een effectieve manier om het parkeren voor bezoekers gemakkelijker te maken en om het beheer van parkeerfaciliteiten te optimaliseren. Dit kan ook helpen om verkeerscongestie en parkeerproblemen te verminderen, wat de algehele ervaring van de bezoekers verbetert.

  Voor de toegang tot specifieke gebieden in het park, zoals attracties of speciale evenementen, zijn draaikruizen en draaitrommels ideaal. 

  Toegangsoplossing draaikruizen bij een fitness

  Sportfaciliteiten

  Toegangscontrole oplossingen zijn een essentieel onderdeel van het beheer en de beveiliging van sportfaciliteiten. Slagbomen bieden bijvoorbeeld een snelle en efficiënte manier om voertuigen toegang te geven tot de faciliteit en om onbevoegde personen buiten te houden. Dit zorgt voor een veiligere en beter gecontroleerde omgeving voor zowel bezoekers als medewerkers.

  Het gebruik van betaalterminals voor parkings met LPR camera's is een handige oplossing voor sportfaciliteiten. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om te parkeren en biedt de mogelijkheid om toegang tot de parkeerfaciliteiten te beheren. Dit helpt bij het optimaliseren van het parkeren en het verminderen van verkeerscongestie en parkeerproblemen..

  Voor de toegang tot specifieke gebieden in de sportfaciliteit, zoals fitnessruimtes of zwembaden, zijn draaikruizen en draaipoortjes ideaal.