Industrie

Wij bieden innovatieve oplossingen voor een breed scala aan uitdagingen in verschillende industriële omgevingen, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie, de metaalindustrie, de textielindustrie en de auto-industrie...

Ontdek hier wat we voor jouw kunnen betekenen

ADPO Kallo - Top view

Onze oplossingen voor de industriesector

De industriesector omvat bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verwerken en distribueren van goederen. Deze bedrijven zijn betrokken bij een breed scala aan activiteiten, zoals fabricage, constructie, mijnbouw, landbouw, energieproductie en transport. Voor elk van deze activiteiten bieden wij oplossingen op maat die voldoen aan de unieke behoeften.

Onze toegangsystemen omvatten onder andere toegangscontrole, intercomsystemen, automatische deuren, draaitrommels, snellooppoorten, spiraalpoorten, brandwerende poorten en zoveel meer!

Oplossingen voor voedsel en drank bedrijven

Voedingsmiddelenindustrie

De voedingsmiddelenindustrie waaronder landbouw of voedselverwerkingsbedrijven is een belangrijke sector die essentieel is voor de voedselvoorziening van de bevolking en de economie van vele landen ondersteunt.

Onze oplossingen zijn geschikt voor productiehallen, verwerkingscentra en distributiecentra van voedsel en dranken.

Hieronder enkele oplossingen:

 • Industriële poorten zoals snellooppoorten en spiraalpoorten kunnen ook bijdragen aan een efficiënte productie- en logistieke proces. Door snelle toegang tot productie- en opslagruimtes kunnen medewerkers gemakkelijk materialen en apparatuur transporteren, wat de productiviteit verhoogt en de doorvoertijd verkort.

 • PVC strokengordijnen of afscheidingsschermen voor koelruimtes en ruimtes stof- of vuilvrij te houden.

 • Automatische en hermetische deuren kunnen helpen bij het handhaven van hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie, waar de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften strikt worden nageleefd. Ze verminderen het risico op contaminatie door menselijke aanraking en verbeteren de luchtstroming om de verspreiding van bacteriën te verminderen.

 • Brandwerende oplossingen zijn essentieel in de voedingsmiddelenindustrie om brand te voorkomen en de gevolgen ervan te minimaliseren, waaronder schade aan eigendommen, productieonderbrekingen en verlies van mensenlevens.

 • Slagbomen en draaitrommels kunnen gebruikt worden om de toegang tot gevoelige gebieden zoals de opslagruimtes te beperken, dit kan de veiligheid van de producten verhogen.

Oplossingen voor metaalindustrie

Metaalindustrie

De metaalindustrie is een brede sector die zich bezighoudt met de productie van metaal en metaalproducten, variërend van ruwe materialen zoals ertsen en schroot tot afgewerkte producten zoals auto-onderdelen, machines, gereedschappen en constructiematerialen.

De sector omvat verschillende takken, waaronder de productie van staal, aluminium, koper, zink en andere non-ferrometalen. De metaalindustrie speelt een belangrijke rol in veel sectoren, waaronder de bouw, de automobielindustrie en de lucht- en ruimtevaart.

Onze oplossingen zijn volledig afgestemd op de wensen en noden van deze sector, ontdek ze hieronder:

 • Sectionale poorten: Deze poorten kunnen worden gebruikt om opslagruimtes in de metaalindustrie af te sluiten en de veiligheid van de goederen te waarborgen.
 • Automatische schuifdeuren en snellooppoorten: Deze oplossingen bieden een snelle en efficiënte toegang tot het magazijn of de productieruimte, waardoor het werkproces in de metaalindustrie kan worden geoptimaliseerd.
 • Brandwerende oplossingen: Brandwerende schuifdeuren en rolschermen zijn geschikt om de veiligheid van het magazijn of de productieruimte te waarborgen en te voorkomen dat vuur zich verspreidt van de ene ruimte naar de andere.
 • PVC strokengordijnen: Deze oplossingen kunnen worden gebruikt om de temperatuur in opslagruimtes te regelen en de verspreiding van stof en vuil te verminderen.
 • Toegangscontrolesystemen: Beveiligingspoortjes en slagbomen kunnen worden gebruikt om de toegang tot het magazijn of de productieruimte te beperken en te beveiligen.

 

Oplossingen voor textielindustrie

Textielindustrie

De textielindustrie omvat de productie van vezels, garens, stoffen en afgewerkte textielproducten. Het is een belangrijke sector die wereldwijd werk biedt aan miljoenen mensen. De textielindustrie omvat diverse subsectoren, waaronder kleding, huishoudtextiel, technisch textiel en meer. De sector is nauw verbonden met mode en design, en heeft een sterke invloed op onze dagelijkse kledingkeuzes en levensstijl.

Hieronder enkele oplossingen:

 • Brandwerende oplossingen zijn belangrijk in de textielindustrie omdat textielproductie en -verwerking vaak gebeuren met behulp van brandbare materialen en chemicaliën. Dit kan leiden tot brandgevaarlijke situaties en een snelle verspreiding van vuur. Een brandwerende deur, poort, scherm of rolluik zal de veiligheid van het magazijn, productiehal en werknemers verhogen.
 • Sectionale poorten: om de opslagruimtes af te sluiten en de goederen te beschermen.
 • PVC strokengordijnen: om de temperatuur te regelen en de verspreiding van stof en vuil te verminderen.
 • Automatische schuifdeuren: voor een soepele toegang tot de kantoren en productieruimtes.
 • Toegangscontrolesystemen: zoals beveiligingspoortjes en slagbomen om de toegang tot het terrein te beperken en te beveiligen.
Oplossingen voor elektriciteitscentrale

Energieproductie

De energieproductie industrie omvat bedrijven die zich bezighouden met de productie en distributie van energie, zoals elektriciteit, gas en brandstof. Dit kan onder andere gebeuren via energiecentrales, windturbines, zonnepanelen, kernreactoren en gasleidingen. De industrie is van groot belang voor de samenleving en de economie, omdat energie nodig is voor vrijwel alle aspecten van het dagelijks leven en voor de werking van bedrijven en industrieën.

 • Brandwerende oplossingen zoals brandwerende deuren en rolschermen om de veiligheid van het personeel en de infrastructuur te waarborgen. Ook kunnen deze oplossingen in de transformatorruimtes van de windmolens om de veiligheid te waarborgen en het risico op brand te verminderen.

 • Sectionale poorten om openingen af te sluiten en de toegang tot de gebouwen te beperken.

 • PVC strokengordijnen om de temperatuur te regelen en de verspreiding van stof, vuil en insecten te verminderen.

 • Automatische schuifdeuren en industriepoorten om een vlotte doorgang voor personeel en voertuigen te garanderen en zo de efficiëntie te verhogen.

 • Toegangscontrolesystemen zoals beveiligingspoortjes, draaitrommels en slagbomen met LPR om de toegang tot het terrein te beperken en te beveiligen.