Logistiek en transport

Wij bieden oplossingen op die maat die efficiënt en betrouwbaar zijn voor de logistieke en transportsector. Onze toegangsoplossingen omvatten geavanceerde technologieën, die de toegang tot uw gebouwen, magazijnen en andere faciliteiten regelen en beveiligen. Dit zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving voor uw personeel, maar beschermt ook uw goederen tegen onbevoegde toegang.

Ontdekt ze hier

oplossingen voor logistieke en transport sector

Onze oplossingen voor de logistieke en transportsector

Automatisatieoplossingen, zoals toegang- en doorgangsoplossingen, kunnen in de logistieke en transport sector op verschillende manieren van pas komen.

Enkele voorbeelden zijn: Parkeerbeheer, magazijnverkeer, magazijntoegang, afschermen van magazijnen en opslagplaatsen. 

Over het algemeen kunnen automatisatieoplossingen de productiviteit, veiligheid en efficiëntie in de logistiek en transport sector verbeteren.

Toegangsoplossingen voor distributiecentra

Distributiecentra

Distributiecentra spelen een belangrijke rol in de supply chain van bedrijven en zijn essentieel voor het verzekeren van een efficiënte en effectieve distributie van goederen.

  • Automatische deuren en snellooppoorten bieden soepele toegang en verminderen risico op schade door aanrijdingen in distributiecentra met veel voetgangers of voertuigen.
  • PVC strokengordijnen regelen temperatuur en verminderen verspreiding van stof, vuil en insecten in distributiecentra.
  • Beveiligingspoortjes en automatische slagbomen zijn cruciaal om onbevoegde toegang tot het distributiecentrum te voorkomen. Met deze oplossingen kunnen alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot het terrein, wat de veiligheid verhoogt en het risico op diefstal en verlies van goederen vermindert. 
  • Brandwerende rolluiken en automatische deuren met brandwerende beglazing zorgen voor brandbeveiliging in compartimenten of opslagruimten en voldoen aan brandveiligheidsnormen in vluchtwegen, trappenhuizen en technische ruimtes.
Industrie sector

Magazijnen

Magazijnen zijn essentieel voor de supply chain van bedrijven en spelen een belangrijke rol bij het beheren van de goederenstroom, het optimaliseren van de voorraad en het minimaliseren van de levertijden.

Ze variëren in grootte en type, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf en de aard van de opgeslagen goederen. Sommige magazijnen zijn ontworpen voor specifieke soorten goederen, zoals temperatuurgevoelige producten, gevaarlijke stoffen of bulkgoederen.

Bij FAAC Entrance Solutions bieden we verschillende oplossingen aan voor het optimaliseren van magazijnen: