Mobiliteit in steden en gemeenten

Een vlotte doorstroming van het verkeer is in iedere stad of gemeente topprioriteit. Enerzijds wilt u goed toegankelijk zijn voor bezoekers en leveranciers, maar anderzijds ook aantrekkelijk en veilig om te winkelen en wandelen. Bij FAAC Entrance Solutions bieden wij mobiliteitsoplossingen op maat van uw stad of gemeente.

City access

Onze mobiliteitsoplossingen

Met onze dynamische stadsafsluiting heeft u de volledige controle over verkeersstromen. U bepaalt zelf wie en op welke momenten toegang heeft tot specifieke drukke gebieden, vaak gelegen in de (historische) centra van steden. In overleg met u definiëren we nauwkeurig de juiste afbakening van de perimeter en analyseren we welke systemen het beste aansluiten bij uw behoeften. Ideaal voor lage-emissiezones!

Na een grondige inventarisatie zorgen wij voor een vakkundige installatie van verzinkbare of verdwijnpalen en slagbomen, geïntegreerd met een nauwkeurig beheerssysteem, dat zowel als cloudoplossing of lokaal kan worden geïmplementeerd. Dit wordt altijd gecombineerd met gebruiksvriendelijke bedieningssystemen die tegemoetkomen aan zowel de behoeften van de burgers als die van de gemeente.

trein - mobiliteitsoplossingen

Openbaar vervoer en standplaatsen

Dankzij slagbomen, inzinkbare palen en speedgates kan het openbaar vervoer en bijbehorende standplaatsen voor bussen, trams en treinen geoptimaliseerd worden.

Geavanceerde toegangscontroles bij standplaatsen verbeteren de efficiëntie, punctualiteit en veiligheid voor chauffeurs en voertuigen. Flexibel beheer zorgt voor gecontroleerde toegang en optimale benutting van ruimte. Met andere woorden, een allesomvattende mobiliteitsoplossing die de levenskwaliteit in steden bevordert.

Brussel winkelstraat

Voetgangervriendelijke zones en groene ruimtes

Specifieke zones in het stadscentrum zijn ontworpen voor voetgangers, waardoor een veilige en plezierige omgeving ontstaat voor wandelen en winkelen.

Om deze zones en zijn bezoekers te beschermen, kunnen straten naar deze gebieden op bepaalde tijden worden afgesloten met behulp van inzinkbare palen en een city beheersysteem. Belangrijk is dat hulpdiensten altijd toegang behouden tot deze locaties dit kan door LPR camera's, TAG-systemen, en andere!