Over ons

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en passie vormen de kernwaarden die de deuren openen naar elk nieuw hoofdstuk dat ons bedrijf in België begroet. Wij bieden kosteneffectieve en uitzonderlijk betrouwbare oplossingen voor eenvoudige, veilige, betrouwbare, aantrekkelijke en duurzame entrees.

Oud vs nieuw logo

2024 - Nieuw jaar, nieuwe naam

Onlangs heeft onze groep FAAC Technologies zich, door strategische overnames van bedrijven in Europa gespecialiseerd in automatische toegangsoplossingen, klaargemaakt voor de toekomst.

Deze stap markeert een significante groei voor FAAC, opgericht in 1965, nu actief op vijf continenten met meer dan 3.300 werknemers en een omzet van meer dan 600 miljoen euro.

Ook is F-Projects onlangs omgedoopt tot FAAC Entrance Solutions vanaf 01/01/2024! Deze naamsverandering symboliseert niet alleen onze groei en evolutie, maar ook onze toewijding aan het openen van deuren naar de toekomst - zowel letterlijk als figuurlijk. Bovendien zorgt dit voor uniformiteit binnen onze afdelingen in heel Europa.

faac_entrance_solutions_square.png

FAAC Entrance Solutions

"FAAC Entrance Solutions" staat voor een toonaangevende afdeling gespecialiseerd in complete toegangsoplossingen, variërend van automatische en veiligheidsdeuren tot industriële poorten en toegangscontrole voor voertuigen. We bieden een volledig dienstenpakket, van productie en installatie tot onderhoud en service, met een sterke focus op technologische innovatie, veiligheid en klanttevredenheid.

Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste toegangs- en beveiligingsoplossingen een positieve impact hebben op comfort, gemak, veiligheid en energie-efficiëntie. Onze missie is om oplossingen te bieden die aan deze behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.

Of u nu op zoek bent naar een geautomatiseerde toegangsoplossing voor uw bedrijfspand, een betrouwbare poort voor uw industriële faciliteit of een geavanceerd systeem voor toegangscontrole en parkeerbeheer, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen. Ons team staat voor u klaar om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen voor uw situatie te bieden.

faac_technologies_square.png

Ontstaan FAAC - FAAC Technologies

In 1965 werd Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (Fabriek voor Automatisering van Hekopeningen) opgericht. Sindsdien is de afkorting FAAC wereldwijd synoniem geworden voor de automatisering van deuren.

Het verhaal van FAAC is gebaseerd op een intuïtie die bij Giuseppe Manini opkwam en die zich ontwikkelde tot zowel een product als een dienst. Het is het verhaal van onwankelbare vooruitgang, gevoed door toewijding en de moed om te innoveren.

Het is het verhaal van een werkplaats in een klein stadje die is uitgegroeid tot een onderneming die klaarstaat om nieuwe markten aan te boren, eerst in Italië en later in de rest van de wereld.

Het is het verhaal van een ondernemersdroom die, dankzij een strategische, toekomstgerichte visie, investeringen gericht op het ontwikkelen van nieuwe technologieën en een sterk geloof in de menselijke factor, voortdurend is gegroeid over de jaren, zowel door organische groei als door overnames. FAAC de dag van vandaag een toonaangevende wereldspeler op het gebied van automatisering en toegangscontrole.

Tegenwoordig, met meer dan een halve eeuw geschiedenis achter zich, is FAAC een succesvolle multinational met een sterke structuur en zeer georganiseerd management.