Gezondheidssector

Wij bieden oplossingen op maat die voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van elke organisatie. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een zorginstelling, een apotheek of een tandartspraktijk, wij hebben de expertise en de ervaring om de juiste oplossing te bieden.

Ontdek ze hier

toegangsoplossingen voor de gezondheidssector

Onze oplossingen voor de gezondheidssector

Wij begrijpen dat de gezondheidssector een complexe en veeleisende omgeving is waar efficiëntie en veiligheid van cruciaal belang zijn. Daarom bieden wij oplossingen op maat die voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van elke organisatie en ook bijdragen aan de verbetering van de gezondheidszorg.

Onze toegangssystemen omvatten onder andere toegangscontrole, intercomsystemen, automatische deuren, parkeermanagement, en automatische slagbomen en zoveel meer!

 

Bekijk ook onze cases!

ziekenhuizen en laboratoria toegangsoplossingen

Ziekenhuizen & laboratoria

FAAC Entrance Solutions begrijpt als geen ander dat veiligheid en toegankelijkheid van cruciaal belang zijn voor ziekenhuizen en laboratoria.

Onze oplossingen zijn ontworpen om de unieke behoeften te voldoen, zodat ze kunnen zorgen voor een veilige omgeving voor hun patiënten, medisch personeel en bezoekers. Zo kunnen bepaalde gebieden en ruimtes alleen toegankelijk gemaakt worden voor geautoriseerde personen. 

Hieronder enkele mogelijk oplossingen:

  • Automatische deuren, waaronder automatische schuifdeuren, draaideuren en vouwdeurenDit zorgt voor een vlotte doorstroom van patiënten en medisch personeel.
  • Hermetische deuren, deze deuren zorgen ervoor dat de luchtdruk binnen de ruimte constant blijft en voorkomen dat verontreinigde lucht van buitenaf binnenkomt.
  • Brandwerende deuren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo kunnen ziekenhuizen en laboratoria zich concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg, terwijl wij ervoor zorgen dat hun faciliteiten veilig en toegankelijk blijven.

Tot slot voorzien we ook oplossingen voor de parkeergarages van ziekenhuizen & laboratoria:

  • Onze slagbomen kunnen worden bediend met behulp van verschillende toegangscontrolesystemen, zoals toegangsbadges, nummerplaatherkenning of ticketsysteem. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte toegang tot de parking en voorkomt ongeoorloofde toegang.
toegangsoplossingen voor zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorginstellingen hebben behoefte aan toegangsoplossingen die zorgen voor veiligheid en toegankelijkheid van hun faciliteiten. Van de inkom met een automatische schuifdeur, tot automatische draaideuren van de patiënten hun kamers, tot slagbomen op de parking. Al deze oplossingen kunnen worden gebruikt om een soepele doorstroom van patiënten, bezoekers en medewerkers te garanderen.

Snellooppoorten zijn ook een populaire toegangsoplossing voor zorginstellingen vanwege hun snelheid en efficiëntie. Ze kunnen worden geïnstalleerd bij ingangen van gebouwen of gangen binnen een gebouw om snel en gemakkelijk toegang te bieden voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Brandwerende poorten of deuren worden daarnaast geïnstalleerd in de cafetaria en keuken van een zorginstelling om de veiligheid van bewoners en personeel te waarborgen in geval van een brand. Deze brandwerende poorten zijn ontworpen om de verspreiding van vuur te voorkomen en kunnen helpen de schade en de risico's voor de gezondheid te beperken.

Toegangsoplossingen voor apothekers

Apotheken

Apotheken zijn belangrijke locaties voor het verstrekken van medicijnen en gezondheidsadvies. Het is daarom van cruciaal belang dat apotheken hun voorraadruimtes en gevoelige informatie beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en diefstal.

Hieronder vindt u enkele nuttige toegangsoplossingen voor apotheken:

Privé praktijken

Automatische schuifdeuren zijn een uitstekende keuze voor privépraktijken vanwege hun gemak en toegankelijkheid.

Ze maken het voor patiënten gemakkelijk om binnen te komen, vooral voor mensen met beperkte mobiliteit, zoals patiënten met een rolstoel, rollator of kinderwagen. Bovendien kunnen automatische schuifdeuren helpen om de doorstroom van patiënten te verbeteren, waardoor de wachttijden worden verkort en de efficiëntie wordt verhoogd.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de unieke behoeften van de praktijk bij het kiezen van de juiste toegangsoplossingen.