Industriële poorten

Een kwalitatieve industriële poort is een meerwaarde voor uw industriegebouw en draagt ook bij aan een betere veiligheid en een vlotte doorgang. 
Kies daarom een industriepoort die perfect aansluit bij uw noden. Met de juiste poort op de juiste plaats bent u immers zeker van een veilige en energiezuinige oplossing.

> Ontdek hieronder onze industriële poort oplossingen:

Categorieën

Snellooppoorten

De snellooppoorten van FAAC Entrance Solutions zijn de ideale oplossing voor ruimtes die een snelle doorgang vereisen. Ze danken hun naam aan de snelle openings- en sluitingstijd en worden ook wel speeddeuren genoemd.

Brandwerende poorten

Uw investering in vlammen zien opgaan is de nachtmerrie van elke bedrijfsleider of manager. Bij brand wordt u niet enkel geconfronteerd met materiële schade, ook uw bedrijfsactiviteiten en inkomsten vallen gedeeltelijk of volledig weg. De compartimentering van uw bedrijfsgebouw kan helpen om de schade zoveel mogelijk te beperken en in geval van brand snel terug volledig operationeel te zijn.

Industriële rolluiken

Bescherming, functionaliteit en betrouwbaarheid zijn fundamentele factoren in de industriële sector. Dat is precies wat onze industriële rolluiken bieden. Deze robuuste oplossingen zijn specifiek ontworpen om aan de hoge eisen van uw bedrijfsomgeving te voldoen, of het nu een fabriek, een magazijn, een distributiecentrum of een winkel is.

Tochtwerende afsluitingen

Ruimtes van magazijnen en koelruimtes zijn vaak te groot om efficiënt te koelen of te verwarmen. U wordt daardoor geconfronteerd met tochtproblemen, energieverlies en ziekteverzuim. Los uw tochtproblemen op met onze tochtwerende afsluitingen en zorgt dat uw energierekening sneller daalt dan de temperatuur.

Op maat van uw bedrijf

Bij FAAC Entrance Solutions bieden we een breed gamma industriële poorten en gordijnen aan. Het kiezen van de juiste poort hangt af van een aantal factoren die we graag individueel met u bekijken.

  • Zal u de poort intensief gebruiken?
  • Welke voertuigen hebben doorgang nodig?
  • Is er ook toegang nodig voor voetgangers?

Onze experts helpen u de juiste keuze maken zodat u geniet van een duurzame oplossing op maat. Wij beheren het volledige traject, van productie tot service. Zo bent u niet alleen zeker van een snelle plaatsing, maar ook van een onberispelijke kwaliteit.