FAAC Entrance Solutions

Specialist in toegangsoplossingen op maat

FAAC Entrance Solutions (voorheen F-Projects) is uw full service partner voor levering, plaatsing, periodiek onderhoud en dienst na verkoop van automatische toegangsoplossingen, zowel voor commerciële als publieke doeleinden.

Wij zijn al jarenlang specialist in o.a. automatische schuifdeuren, snellooppoorten, automatische slagbomen, verzinkbare palen, brandwerende poorten en beveiligingspoortjes. Onze grootste troef? Wij bieden steeds de meest geschikte oplossing aan, op maat van uw behoeftes en uw budget.

Cases

Verzinkbare palen Stad Antwerpen

Om de aantrekkelijkheid van de stad te garanderen, koos Antwerpen ervoor om de verkeersstromen te beperken en de voertuigtoegang te reguleren in verschillende gebieden binnen het stadscentrum.

Automatische schuifdeuren als nieuwe in- en uitgang Broodatelier Rob & Lien - Kleinhandel

Uitbaters Rob en Evelien wilden een vlotte passage creëren in hun zaak doormiddel van automatische schuifdeuren en schakelden hiervoor de expertise van FAAC Entrance Solutions in.

Welke producten hebben we gebruikt voor dit project

DHL Aviation maakt gebruik van onze PVC strokengordijnen als afscherming

Welke producten hebben we gebruikt voor dit project?

Onze unieke F-totaalaanpak

Hoe gaan we te werk

01 Steeds een complete oplossing op maat

Wanneer u nood hebt aan een geautomatiseerd toegangssysteem, komen wij graag bij u ter plaatse om samen de mogelijkheden te bekijken. We adviseren u en stellen daarna een totaaloplossing op maat voor.

Schuifdeur assemblage productie in eigen atelier

02 Voorbereiding en productie in eigen atelier

Na uw akkoord op de offerte volgt er een definitieve opmeting. Daarna gaan onze specialisten aan de slag en vervaardigen uw automatisch toegangsoplossing in het eigen atelier in Jabbeke of in één van de andere productiesites van moederbedrijf FAAC.

test

03 Uw project in ervaren handen

Wij plaatsen de producten met de grootste zorg en precisie en werken hiervoor met een mix van eigen techniekers en een strenge selectie van onderaannemers met een specifieke specialisatie. Iedereen doorloopt trouwens een intensieve interne training alvorens aan de slag te gaan. 

test

04 Excellente dienst na verkoop

Na installatie komen we periodiek langs op basis van een onderhoudscontract. Hebt u echter een dringend probleem, dan komen onze servicetechniekers 24/7 zo snel mogelijk langs.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Privacy policy