Draaitrommels

Een draaitrommel of tourniquet is het meest geschikte systeem om de individuele toegang van personen tot een afgesloten terrein of gebouw te controleren. Onze draaitrommels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met diverse types aandrijving.

> Ontdek hieronder onze draaitrommel oplossingen:

Products

dubbele draaitrommel

Dubbele draaitrommel

Dubbele draaitrommel - tourniquet voor het gecontroleerd beveiligen van high traffic gebieden
Enkele draaitrommel

Enkele draaitrommel

Enkele draaitrommel - tourniquet voor het gecontroleerd beveiligen van gemiddelde traffic gebieden
dubbele draaitrommel combi

MPB - Fiets draaitrommel

De combi tourniquet MPB bestaat uit een doorgang voor voetgangers en hun fietsen.
draaitrommel voor personen met mobiliteitsbeperkingen

Rolstoel draaitrommel

Draaitrommel - tourniquet voor gecontroleerde beveiliging met een extra brede doorgang

Individuele toegang aan bezoekers en medewerkers

Een draaitrommel is aangewezen bij bijvoorbeeld toegangscontrole in bedrijven, maar ook bij voetbalstadions en recreatieparken. Een tourniquet kan ook dienst doen als klantencontrole bij de ingang van uw winkel.


Bij FAAC Entrance Solutions vindt u een veelzijdig gamma aan draaitrommels. Samen met u gaan we steeds op zoek naar de best passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Onze draaitrommels kunnen aangepast worden aan uw beoogde doelen dankzij de verschillende aandrijvingsvarianten: bvb. de aangedreven elektrische motor MPT 132 wordt in gebruik genomen door middel van een energiezuinige onderhoudsvrije MHTM ™ -eenheid – de eerste keuze voor representatief Beveiliging voor buitengebieden en bedrijfsgebieden.

Beide rijversies kunnen via alle conventionele toegangscontrolesystemen worden geregeld en kunnen in beide doorstromingsrichtingen als optie worden gebruikt.

MPT-Tourniquets kunnen ook op andere manieren individueel aan uw wensen worden aangepast: met verschillende materiaalopties, interlockvarianten, extra bijlagen en uitbreidingen voor fietsen, rolstoelen en het transport van materiaal.