Onze producten

FAAC Entrance Solutions blinkt uit met een productlijn die op het vlak van aanbod zijn gelijke niet kent. Maar ook in kwaliteit, service en ervaring vindt u in ons een sterke partner. 

Al sinds zijn eerste dagen vervaardigt FAAC Entrance Solutions automatiseringssystemen die streven naar absolute duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dat vertaalt zich niet alleen naar sterke producten, maar ook naar een aanpak waarin uw noden centraal staan. Wij willen niet gewoon een installateur zijn, maar een partner.

Automatische deuren

Bied uw medewerkers, bezoekers en klanten een vlotte doorgang en een gastvrij onthaal aan dankzij onze geruisloze automatische deuren. Kies voor schuifdeuren, draaideuren of vouwdeuren afhankelijk van uw noden en de beschikbare ruimte.

Industriële poorten

Een kwalitatieve industriële poort is een meerwaarde voor uw industriegebouw en draagt ook bij aan een betere veiligheid en een vlotte doorgang. Kies daarom een industriepoort die perfect aansluit bij uw noden. Met de juiste poort op de juiste plaats bent u immers zeker van een veilige en energiezuinige oplossing.

Beveiligingspoortjes

Veiligheid en beveiliging zijn niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving, zo ook voor voetgangers. De nadruk ligt niet zozeer meer op het al dan niet verlenen van toegang. Het is nu vooral nodig om de voetgangersstroom te beheren, om de bewegingsstroom van werknemers, klanten en bezoekers in kaart te brengen en deze te optimaliseren.

Toegangscontrole voor voertuigen

Onze toegangscontrolesystemen voor voertuigen garanderen een efficiënte en slimme doorstroom bij in- en uitgangen. Of het nu gaat om voetgangers te beschermen in stedelijke gebieden of om uw parking of ondergrondse parkeerplaats af te sluiten, wij kunnen u steeds een passende oplossing bieden.