Snellooppoort en industriegordijnen als compartimentering

Verhaert Masters in Innovation

Verhaert New Products & Services een bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatie- en productontwikkeling. Het bedrijf is gevestigd in België en heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor verschillende industrieën, waaronder de ruimtevaart, medische technologie, consumentenproducten en defensie. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van conceptontwikkeling, productontwerp, engineering, prototyping en projectmanagement en heeft een breed scala aan klanten

Snelheid en efficiëntie dankzij snellooppoorten en industriegordijnen

Door hun snelle groei wilden ze hun huidige magazijn op eenvoudige wijze compartimenteren door middel van een flexibele tussenwand waardoor stockage en testruimte netjes van elkaar gescheiden werden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over dit project of de toegepaste producten?
Aarzel niet ons te contacteren

Welke producten hebben we gebruikt voor dit project?

Afscheidingsgordijn

Afscheidingsgordijnen en -wanden

Een snelle en doeltreffende manier om ruimtes (tijdelijk) te scheiden
Dynamicroll

Snellooppoort Dynamic

Onze meest toegepaste snellooppoort
snellooppoort verhaert Masters in innovation

Snellooppoort als ideale ingang tussen een compartimentering

In dit project hebben de experts van F-Projects besloten om twee snelloopppoorten van het type Dynamic Roll te installeren. Een snellooppoort is een ideale ingang tussen compartimenten in een gebouw of magazijn. Deze poorten zijn ontworpen om snel te openen en te sluiten, waardoor de doorstroom van mensen en goederen wordt geoptimaliseerd. De snelle openingssnelheid tot 2 meter per seconde minimaliseert wachttijden en verhoogt de productiviteit. 

snellooppoort en industriegordijnen verhaert

Industriegordijnen als afscheiding tussen twee afdelingen

Om de ruimte tussen de wanden en de poorten op te vullen, werden industriegordijnen gebruikt. Deze gordijnen zijn voorzien van een grote transparante strook om maximale lichtinval te garanderen. Ze zijn ook tocht-, insecten-, stof-, rook- en vochtwerend en dragen bij aan het verlagen van de energiefactuur.

Indien er grote objecten in de ruimte moeten worden geplaatst, kunnen de gordijnen gemakkelijk worden losgekoppeld.