Schuifdeur visionair
Automatische schuifdeuren en anti-paniek draaideur

Visionair Oogzorg

Visionair Oogzorg, een multidisciplinaire groepspraktijk van oogartsen en oogchirurgen, biedt gespecialiseerde zorg voor oogaandoeningen op diverse locaties. Patiënten kunnen de praktijk bezoeken in Beringen, Geel, Tessenderlo en Nijlen. Het deskundige team van Visionair Oogzorg zorgt voor uitgebreide begeleiding bij een breed scala aan oogziekten.

Optimale patiëntengemak dankzij automatische deuren & draaideur

In de voortdurende inspanning om hoogwaardige zorg te bieden aan hun patiënten, heeft Visionair Oogzorg onlangs een opmerkelijke stap gezet naar verbeterde toegankelijkheid en efficiëntie.

Met de hulp van F-Projects, dé specialist in automatische schuifdeuren, heeft Visionair Oogzorg geïnvesteerd in geavanceerde automatiseringssystemen die de patiëntenervaring naar een nieuw niveau tillen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over dit project of de toegepaste producten?
Aarzel niet ons te contacteren

Welke producten hebben we gebruikt voor dit project?

FAAC A1400

FAAC A1400

Slanke lineair schuifaandrijving met hoge gebruiksfrequentie

Een vlotte doorgang voor patiënten

Het streven naar een naadloze patiëntenervaring staat centraal in de visie van Visionair Oogzorg. Het begrijpen van het belang van toegankelijkheid en efficiëntie in hun faciliteit, besloot Visionair Oogzorg samen te werken met F-Projects om verschillende automatiseringen te implementeren. Het doel was duidelijk: zorgen voor een vlotte, comfortabele en gemakkelijke doorgang voor patiënten, ongeacht hun behoeften of situaties.

Schuifdeur visionair

Een Wereld van Mogelijkheden met Automatisering

De samenwerking tussen Visionair Oogzorg en F-Projects resulteerde in een reeks oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van de zorginstelling. Allereerst werd een automatische toegangsoplossing geïmplementeerd aan de ingang. Hierdoor kunnen patiënten en bezoekers moeiteloos binnenkomen, zonder gedoe met deuren die moeten worden geopend.

Om de interne circulatie te verbeteren, werden er automatische schuifdeuren geplaatst tussen verschillende secties van het gebouw. Dit minimaliseert wachttijden en bevordert een soepele overgang tussen ruimtes. Maar het hield hier niet op. Visionair Oogzorg wenste ook vaste ramen in hetzelfde profiel als de schuifdeuren, wat niet alleen een gestroomlijnd uiterlijk oplevert, maar ook een uniforme esthetiek behoudt in de hele faciliteit.

draaideur visionair

Veiligheid en Nooduitgangen

Naast het streven naar dagelijkse functionaliteit, hield Visionair Oogzorg ook rekening met veiligheid. F-Projects implementeerde een anti-paniek draaideur, die fungeert als nooduitgang in de vluchtweg.

Deze strategische toevoeging zorgt ervoor dat de veiligheid van patiënten te allen tijde wordt gewaarborgd.

Een nieuw tijdperk van patiëntenzorg

Dankzij de samenwerking met F-Projects heeft Visionair Oogzorg nu een faciliteit die klaar is voor de toekomst van patiëntenzorg. De geavanceerde automatiseringssystemen vergemakkelijken de beweging van patiënten, creëren een gastvrije omgeving en bieden tegelijkertijd essentiële veiligheidsvoorzieningen. Deze synergie tussen innovatie en zorg toont aan dat Visionair Oogzorg niet alleen toegewijd is aan visiebehandelingen, maar ook aan het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven voor hun patiënten.

Als F-Projects zijn we trots op deze samenwerking en kijken we ernaar uit om nog meer zorginstellingen te ondersteunen bij het realiseren van hun visie op toegankelijkheid en efficiëntie. Samen zetten we stappen richting een wereld waarin geavanceerde technologie en menselijke zorg hand in hand gaan.

schuifdeur visionair binnenzijde