Enkele draaitrommel

  • Betrouwbare beveiliging van buitenterreinen en bedrijfsterreinen 
  • Mechanisch, elektromechanisch of gemotoriseerd
  • Gevoelige impactdetectie voor maximale veiligheid
  • Talrijke opties
  • Product informatie

Omschrijving

De enkele draaitrommel (draaihek/tourniquets) MPT is geschikt voor het beheren en controleren van afgeschermde gebieden waar een gemiddelde passage nodig is.

  • De MPT 33 is voorzien van een elektrisch vergrendelingssysteem, ideaal voor in pretparken.
  • De MPT 30 is enkel mechanisch en slechts in één richting te passeren, ideaal voor zwembaden.

CONTROLE VOOR ZOWEL BINNEN ALS BUITEN
MPT draaitrommels kunnen precies worden aangepast aan uw beoogde doel dankzij de aangeboden aandrijfvariaties: de elektrisch aangedreven motor MPT 132 tourniquet wordt in gang gezet door middel van een energiezuinige, onderhoudsvrije MHTM ™ aandrijfeenheid - de eerste keuze voor representatieve beveiliging voor buitenruimtes en bedrijfsgronden.

POPULAIR IN RECREATIEPARKEN EN STADIONS
De MPT 33 heeft een elektromechanische vergrendelingseenheid en de roterende beweging wordt geïnitieerd door gebruikers zelf - een populaire variant in recreatieparken en stadions. Beide aandrijvingsversies kunnen worden bestuurd door middel van alle conventionele toegangscontrolesystemen en kunnen optioneel in twee richtingen worden bediend.

INDIVIDUELE AANPASSINGEN
De puur mechanische MPT 30 tourniquet laat bezoekers in slechts één richting passeren en is dus bijzonder geschikt voor niet-bewaakte uitgangen bij zwembaden en sportfaciliteiten. MPT tourniquets  kunnen ook op andere manieren individueel aan uw eisen worden aangepast: met verschillende materiaalopties, vergrendelingsvarianten, extra bevestigingen en uitbreidingen voor fietsen, rolstoelen en materiaalwagens.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Beveiligingspoortje

Om een goede en correcte werking van de MAGNETIC Enkele draaitrommel MPT te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw draaitrommel te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren!