PVC strokengordijnen

Eenvoudige en doeltreffende oplossing voor tocht,- ongedierte,- stof,- rook,- en vochtwering.

  • Gecertificeerd voor foodindustrie
  • Flinke daling in energiekosten
  • Scharnierbaar ophangsysteem voorkomt inscheuren van stroken
  • Product informatie

Bespaar energie en verhoog de productiviteit met onze PVC strokengordijnen

Maak kennis met onze tochtwerende afsluitingen - de PVC strokengordijnen! Dit innovatieve product is ontworpen om u te helpen energie te besparen en de productiviteit van uw bedrijf te verhogen.

Onze PVC strokengordijnen zijn perfect voor industriële ruimtes en andere gebieden waar een hoge mate van verkeer en tocht aanwezig is. Ze zijn gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en zijn bestand tegen scheuren en slijtage, waardoor ze een langere levensduur hebben dan traditionele strokengordijnen.

Onze strokengordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en diktes om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen de meeste chemicaliën, bovendien vereisen minimaal onderhoud. 

Het grootste voordeel van onze tochtwerende afsluitingen is dat ze de energiekosten van uw bedrijf verlagen door de koude lucht buiten te houden en warme lucht binnen te houden en heeft daarnaast een geluiddempende functie. Dit zorgt voor een comfortabelere werkomgeving voor uw medewerkers en vermindert het risico op ziekteverzuim.

Ons PVC wordt geproduceerd in Europa en daarom kunnen wij kwaliteit garanderen.

Kies voor de PVC strokengordijnen van F-Projects en profiteer van onze hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Onze tochtwerende afsluitingen zijn een waardevolle investering voor elk bedrijf dat energie wil besparen en de productiviteit wil verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

  • Vast of verschuifbare uitvoering
  • UV-lasvlamfilter
  • Koudevaste kwaliteit geschikt voor vriescellen
  • Speciale geluidswerende uitvoeringen

ZELF MONTEREN OF MONTAGE DOOR ONS


Omdat ons strokengordijn volledig voor-geassembleerd aangeleverd wordt is montage door uzelf eenvoudig. In complexe situaties waar meer advies en ervaring benodigd is staan onze goed opgeleide monteurs graag voor u klaar.

Brochure

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Strokengordijnen

Om een goede en correcte werking van uw strokengordijn te kunnen verzekeren raden wij aan om deze minimaal één keer per jaar te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren. 

Veelgestelde vragen