Beheersysteem FAAC City Access

  • Toegangscontrole voor voertuigen in steden en gemeenten
  • Geschikt voor verzinkbare palen en slagbomen
  • Cloud based
  • REST-API voor integratie met andere systemen
  • Gedetailleerde logging van alle voertuig toegang events
  • Optimaliseert stedelijke mobiliteit
  • Juridisch logboek
  • Product informatie

Beheersysteem voor verzinkbare palen in een stad of gemeente

Verstedelijking leidt wereldwijd tot een snelle groei van steden. Niet alleen de bevolking groeit, maar ook het aantal voertuigen in de stad neemt toe. Hierdoor ontstaat er grote druk op de doorstroming van verkeer. Zeker in steden met een historisch stadscentrum is het een uitdaging om de doorstroom van verkeer op een soepele en veilige manier te laten verlopen. De smalle straten en pleinen zijn niet geschikt voor het type en de grote hoeveelheden verkeer van tegenwoordig. Dit levert onveilige situaties op in bijvoorbeeld winkelstraten waar veel voetgangers lopen.

Veel steden kiezen er daarom voor op bepaalde plekken auto's te weren. Tegelijkertijd moeten leveranciers en hulpdiensten deze plekken wel kunnen bereiken. Dus hoe doe je dat? Hoe controleer je wie er naar binnen mag en wanneer?

Specifiek beheersysteem voor verzinkbare palen in steden en gemeenten. Bevat de mogelijkheid om toegangscontrole en vrijstellingen, gegevens, grafische statusinformatie en uitgebreide event logboeken te bekijken en te beheren. Automatische synchronisatie met VMC-controllers is mogelijk zodat die standalone kunnen werken wanneer ze offline zijn.

 

 

Downloads

Download hier onze datasheets en brochures. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud

FAAC Entrance Solutions staat na het onderhouden en servicen van u hardware ook in voor uw software systemen toegangscontrole. 

Om een goede en correcte werking van uw toegangscontrole softwaresysteem te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw software up te daten.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.