Brandwerende loopdeur

  • Verbeterde brandbeveiliging
  • Getest conform EN 1634-1 (NEN 6069)
  • Deurblad vlak zonder verhoging bij het scharnier
  • Stiller sluiten
  • In hoogte verstelbaar
  • Meer veiligheid, design en comfort
  • Product informatie

Omschrijving

BRANDWERENDE DEUREN 60 MINUTEN
Staat u voor de opgave om een gebouw of zelfs een heel complex op het gebied van brandwering betrouwbaar te beveiligen? En heeft u de mogelijkheid om 60 minuten brandwerende deuren toe te passen in overeenstemming met de bouwvoorschriften? Hecht u ook waarde aan een aantrekkelijke uitstraling? Dan hebben wij bij FAAC Entrance Solutions precies wat u zoekt! 

60 MINUTEN BRANDWERENDE DEUR VOOR OPTIMALE BRANDBEVEILIGING
Bij ons krijgt u een 60 minuten brandwerende deur, die niet alleen hitte, vuur en rook trotseert volgens zijn classificatie, maar ook naadloos in het gebouwontwerp past en zelfs een modern accent legt. Maak gebruik van onze decennia lange ervaring en vertel ons uw wensen – samen vinden we een oplossing voor uw bouwproject.

U weet dat de ontwikkeling van brand niet volledig kan worden uitgesloten. Met de planning van een brandwerende deur handelt u verantwoordelijk en doet u iets voor het complex en de bescherming van personen. Dat onze 60 minuten brandwerende deur een betrouwbare brandbeveiliging garandeert, blijkt uit het feit dat ze in alle sectoren van de industrie, in openbare gebouwen, bedrijfsruimten, grote garages en in de woningbouw wordt toegepast.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - brandwerende deuren

Om een goede en correcte werking van uw brandwerende deuren te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw poort te onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.