ADPO - Draaitrommel
ADPO Kallo

Draaitrommels

Antwerp Distribution and Products Operations (ADPO) werd in 1988 opgericht als een Belgisch, privé- en familiebedrijf. Op de linkeroever van de Schelde in de haven van Antwerpen werd een geïntegreerd chemisch distributiecomplex van 15 ha gebouwd. ADPO was het eerste bedrijf dat alle aspecten van de fysieke distributie van vloeibare bulkproducten op één site samenbracht.

Een veilige en gecontroleerde doorgang

De ideale oplossing voor toegangscontrole binnen of buiten, waar veel mensen snel een ruimte willen betreden of verlaten. Draaitrommels kunnen ook op andere manieren individueel aan uw behoeften worden aangepast: met verschillende materiaalopties, vergrendelingsvarianten, extra bevestigingen en uitbreidingen voor fietsen, rolstoelen en materiaalkarren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over dit project of de toegepaste producten?
Aarzel niet ons te contacteren

Welke producten hebben we gebruikt voor dit project?

Enkele draaitrommel

Enkele draaitrommel

Enkele draaitrommel - tourniquet voor het gecontroleerd beveiligen van gemiddelde traffic gebieden
Speedgate S master dubbel

Speedgate S-master dubbel

De Speedgate S-Master Dubbel combineert de voordelen van een tweevleugelpoort en een hefboom en maken toegangscontrole en bewegingsbesturing mogelijk.
ADPO Kallo - Top view

Missie

De missie van ADPO is het aanbieden van geïntegreerde productstroomoplossingen in overeenstemming met de milieu-, veiligheids- en gezondheidsvoorschriften zonder compromissen, en het bijdragen aan een hoogwaardige levensstandaard voor de huidige en toekomstige generaties. Hun 300 medewerkers maken echt het verschil.

ADPO - Draaitrommel

F-Projects in de haven van Antwerpen

Voor de in- en uitgang tot de site wordt een afzonderlijke draaitrommel gebruikt. Door middel van badgecontrole wordt de toegang of uitgang verleend. De badgecontrole wordt gemonteerd op de hiervoor voorziene behuizingen. Een dak zorgt voor een extra bescherming van de draaitrommel en de schemerverlichting voor een vlotte en veilige doorgang. F-Projects zorgde voor de plaatsing, installatie en elektrische aansluiting van deze draaitrommels.