Verzinkbare paal J275 HA V2

De FAAC J275 HA V2 verzinkbare paal is een geschikte oplossing voor het afsluiten, beheren en beschermen van uw terrein of ruimte.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Ideaal voor hoge gebruiksfrequentie
  • "Gentle stop" functie voor een zachte stop op de lage eindaanslap
  • Weerstand tot 128 000 J
  • Product informatie

Omschrijving

Om het verkeer op een vlotte manier te regelen bij dagelijks frequent gebruikte doorgangen hebben wij de J275 HA ontwikkeld.

Deze verzinkbare verkeerspaal is ontwikkeld om uw industriële/commerciële zone af te bakenen en enkel de bevoegde personen op het juiste tijdstip de doorgang te verlenen. Met zijn snelle en geruisloze beweging is deze verzinkbare paal ook perfect geschikt voor een stedelijke toepassing.

KENMERKEN

De J275 reeks biedt vele gebruiksmogelijkheden: voetgangerszones kunnen gedurende de drukte tijden of permanent worden afgebakend, de doorgang naar en uit bepaalde zones kan beperkt worden tot degenen die daar toestemming voor hebben (winkeliers, bewoners, hotelgasten, klanten van garages, taxi's/auto's met chauffeur, houders van parkeerplaatsen).

De omgeving wordt verder niet ontsierd, aangezien het een verzinkbaar element is met een minimale impact op de omgeving.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Verzinkbare palen

Om een goede en correcte werking van de verzinkbare paal te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw deur te onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.