Automatische deuren

In een wereld waar gemak en efficiëntie steeds belangrijker worden, begrijpen wij het belang van naadloze toegangssystemen die niet alleen veilig zijn, maar ook een stijlvolle uitstraling hebben. Onze automatische deuroplossingen zijn ontworpen om aan al uw eisen te voldoen en tegelijkertijd een uitnodigende entree te creëren voor uw bezoekers.

Of u nu op zoek bent naar schuifdeuren, draaideuren of andere automatische deursystemen, bij FAAC Entrance Solutions hebben we de expertise om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan uw specifieke vereisten voldoen.

> Ontdek hieronder onze oplossingen:

Categorieën

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren zijn een geweldige optie voor gebouwen die veel ruimte willen besparen. Ze bewegen langs de muur, in plaats van naar binnen of naar buiten te draaien, waardoor ze minder vloeroppervlak nodig hebben. Schuifdeuren zijn ook een geweldige optie voor gebouwen die veel verkeer ontvangen, omdat ze snel en eenvoudig kunnen openen en sluiten om een constante stroom van mensen door te laten.

Automatische draaideuren

Automatische draaideuren zijn een andere populaire optie en bieden de voordelen van een traditionele deur, maar met de technologische verbeteringen van automatisering. Draaideuren kunnen geprogrammeerd worden om te openen en te sluiten op specifieke tijden en kunnen ook uitgerust zijn met functies.

Hermetische deuren

Onze hermetische schuifdeuren bieden maximale bescherming tegen stof, lucht, geluid en water en zijn daarmee ideaal voor ruimtes waarin hygiëne en veiligheid een absolute vereiste zijn. Denk hierbij aan laboratoria, cleanrooms, operatiekamers, apotheken en voedselverwerkende bedrijven.

Automatische vouwdeuren

De automatische vouwdeuren van FAAC Entrance Solutions zijn de ideale oplossing indien u door plaatsgebrek geen schuif- of draaideur kan plaatsen. Onze automatische vouwdeuren zijn uniek en compact en ze geven uw kantoor of bedrijf meteen een professionele toegang.

Ontdek onze aanvullende opties

FAAC Entrance Solutions is specialist in automatische deursystemen. Haal het maximum uit uw installatie met opties zoals een luchtgordijn, persoonstelling en beheer vanop afstand.

Het vergemakkelijken van jouw dagelijks leven

Automatische deuren zijn een bekende verschijning in vele winkels, kantoren, hotels en andere gebouwen. Ze zijn ontworpen om de ingang van gebouwen te vergemakkelijken en te verbeteren. Hierdoor verminderen ze de hoeveelheid fysieke inspanning die nodig is om een gebouw binnen te gaan of te verlaten, wat vooral handig is voor mensen met een beperkte mobiliteit of die met hun handen vol zijn.

Maar automatische deuren zijn niet alleen handig, ze zijn ook veelzijdig en kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van een gebouw. Er zijn verschillende soorten automatische deuren, waaronder schuifdeuren en draaideuren, en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen.

Maar automatische elektrische deuren zijn niet alleen handig en veelzijdig, ze zijn ook duurzaam en energie-efficiënt. Automatische elektrische deuren hebben geavanceerde sensoren die ervoor zorgen dat ze alleen openen wanneer ze daadwerkelijk nodig zijn, waardoor ze energie besparen.

Er zijn verschillende soorten automatische deuren, waaronder schuifdeuren en draaideuren, en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen.

Bovendien, door het regelmatig onderhouden van automatische deuren, kunnen ze jaren meegaan zonder vervanging nodig te hebben.

Veelgestelde vragen