Hermetische deuren

Onze hermetische schuifdeuren bieden maximale bescherming tegen stof, lucht, geluid en water en zijn daarmee ideaal voor ruimtes waarin hygiëne en veiligheid een absolute vereiste zijn. Denk hierbij aan laboratoria, cleanrooms, operatiekamers, apotheken en voedselverwerkende bedrijven. Onze deuren zijn gemaakt van duurzame materialen en worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Products

Luchtdichte schuifdeur

Hermetische schuifdeur FHE-SHA/SHM

Ons Hermetisch schuifdeursysteem is speciaal ontworpen voor gebruik in ruimten waar schone, hygiënische, hermetisch afsluitende deuren vereist zijn voor cleanroom-omgevingen zoals operatiekamers, farmaceutische productiefaciliteiten, voedselbereidingsfaciliteiten en laboratoria.

Automatische hermetische deuren: De perfecte oplossing voor gecontroleerde toegang

Hermetische deuren zijn ontworpen om luchtdichte afsluitingen te bieden, wat essentieel is in verschillende industrieën zoals farmaceutica, biotechnologie, voedingsmiddelen en gezondheidszorg. Deze deuren bieden een efficiënte barrière tegen luchtverontreiniging en contaminatie, waardoor het risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd.

Automatische hermetische deuren gaan nog een stap verder dan traditionele hermetische deuren. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën om de toegang tot ruimtes te regelen en te controleren, waardoor ze een ideale keuze zijn voor toepassingen waar strikte hygiëne- en veiligheidsvoorschriften gelden.

Veelgestelde vragen