Automatische draaideuren

Automatische draaideuren zijn een andere populaire optie en bieden de voordelen van een traditionele deur, maar met de technologische verbeteringen van automatisering. Draaideuren kunnen geprogrammeerd worden om te openen en te sluiten op specifieke tijden en kunnen ook uitgerust zijn met functies.

Maar automatische draaideuren deuren zijn niet alleen handig en veelzijdig, ze zijn ook duurzaam en energie-efficiënt. Automatische draaideuren deuren hebben geavanceerde sensoren die ervoor zorgen dat ze alleen openen wanneer ze daadwerkelijk nodig zijn, waardoor ze energie besparen. Bovendien, door het regelmatig onderhouden van deze deuren, kunnen ze jaren meegaan zonder vervanging nodig te hebben.

> Ontdek hieronder onze oplossingen:

Products

Automatische draaideur 950N2

Draaideurautomaat 950N2

De automatische draaideurautomaat 950N2 is ideaal te gebruiken voor het automatiseren van een nieuwe of bestaande toegangsdeur.
Draaideurautomaat A951

Draaideurautomaat A951

Binnendeuren kunnen met de A951 eenvoudig geopend worden met een drukknop, sensor of afstandsbediening.

Veelgestelde vragen

Optimaliseer uw ingang met een automatische draaideurautomaat

Automatische draaideuren zijn een belangrijk onderdeel van veel gebouwen, waaronder winkels, groothandels, restaurants en zelfs ziekenhuizen. Ze maken de toegang tot gebouwen eenvoudiger en efficiënter voor bezoekers en medewerkers. Maar hoe werken deze moderne technologieën?

Automatische draaideuren zijn uitgerust met sensoren en andere elektronische componenten die ervoor zorgen dat de deur opent en sluit wanneer een gebruiker eraan komt. Draaideurautomaten werken door middel van motoren die de beweging van de deur regelen. Automatische draaideuren zijn ontworpen om de toegang tot gebouwen eenvoudiger en sneller te maken, terwijl ze ook de veiligheid verhogen.

FAAC is een van de leidende merken op het gebied van automatische deuren. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder automatische draaideuren en draaideurautomaten. FAAC's producten zijn bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en zijn daarom een populaire keuze voor veel gebouwen over de hele wereld.

Een van de belangrijkste voordelen van een draaideurautomaat is hun duurzaamheid. Dankzij de kwalitatieve materialen en de uitstekende technologie die wordt gebruikt, kunnen deze producten jarenlang probleemloos functioneren.

Naast de duurzaamheid, is een draaideurautomaat ook zeer veilig. Ze zijn ontworpen met de nieuwste veiligheidsfuncties, waaronder brandwerende functies en antipaniek-functies, om ervoor te zorgen dat bezoekers en medewerkers altijd veilig zijn wanneer ze het gebouw betreden of verlaten.