Ontdek onze aanvullende opties

Dankzij de aanvullende oplossingen voor uw FAAC Entrance Solutions toegangsdeuren haalt u het maximale uit uw installatie.

> Ontdek hieronder onze oplossingen:

Products

Luchtgordijn

Luchtgordijnen

Luchtgordijnen creëren een onzichtbare deur waarmee op een efficiënte en verstandig manier de aangename warmte binnenhoudt
Personentelling

Personentelling

Sensoren voor personentelling zijn apparaten die de stroom mensen telt die een bezoek brengen aan openbare ruimtes zoals luchthavens, winkelcentra, musea, sportstadions etc
Simply connect

Simply connect

De revolutie van de automatisering van automatische deuren met de smartphone. Simpelweg innovatief. Simpelweg praktisch. Simpelweg FAAC.

Slimmer, energie-vriendelijk & voldoet aan strekte normen

Zo kunnen we deze niet alleen slimmer maken door te verbinden met uw smartphone maar kunnen we ook personen tellen, de doorgang verwarmen door middel van luchtgordijnen of uw installatie vanop afstand gaan beheren.

Naast het eenvoudiger beheren van uw deur heeft de coronacrisis ons ook heel wat geleerd met alle bijhorende strikte maatregelen. U moet met uw zaak snel en efficiënt kunnen inspelen op plotse, veranderlijke situaties op vlak van toegangscontrole, hygiëne én veiligheid.